Megérkezett az ARTHROKomplex, az ízületek támogatója!

Írta: bioextra |

Az ízületek épsége minden életkorban egyformán fontos. Ráadásul nemcsak az életkorunk, hanem élethelyzeteink is meghatározhatják azt, hogy az ízületeink egészségét miként támogathatjuk az életünk során.

Vannak, akiknél foglalkozási ártalomként van jelen az ízületeket érintő fizikai megterhelés, másoknál egy életmódváltás áll a háttérben (pl. hosszú kihagyás után valaki újra sportolni kezd.) Azért, hogy minden életkorban és élethelyzetben gondoskodhassunk ízületeink épségéről, megalkottuk a könnyed mozgás legfőbb támogatóját, a 4 fő hatóanyagból álló ARTHROKomplex kapszulát!

A Bioextra ARTHROKomplex étrend-kiegészítő kapszula komplex összetevőinek és kollagén tartalmának köszönhetően, rendszeres használat mellett, porcról-porcra támogatja az örömteli, könnyed mozgást.

MIKOR TERHELJÜK TÚL AZ ÍZÜLETEINKET?

Az ízületek túlzott igénybevétele gyakorlatilag  bármikor előfordulhat, akár túlsúly, akár hétköznapi sporttevékenység, vagy életkori sajátosság következtében is. Mivel szervezetünkben olyan speciális vegyületek támogatják a porcképzést, mint a kollagén, a glükózamin, a kondroitin és az MSM, fontos, hogy gondoskodni tudjunk ezeknek a kémiai vegyületeknek az utánpótlásáról.

MILYEN ALKOTÓELEMEK BIZTOSÍTJÁK TERMÉKÜNKBEN AZ ÍZÜLETEK ÉPSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉT?

  • MSM: Az MSM egy szerves, kén tartalmú vegyület. Az élő szervezet ezt enzimek, antitestek, kötőszövet és aminosavak létrehozására, építőanyagként hasznosítja.
  • KOLLAGÉN: A test legnagyobb tömegben előforduló, kötőszöveti fehérjéje a kollagén. Nagy mennyiségben az ínak, porcok, bőr és az érfal vázának szerkezeti felépítése; azok rugalmasságának biztosítása kapcsolható hozzá.
  • GLÜKÓZAMIN: A glükózamin a glükozaminoglikánok előanyaga, amelyek a porcok egyik legfőbb alkotórésze.
  • KONDROITIN: A kondroitin a porcok másik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez.