Immun Maxi Forte: gyümölcsös szupererő a gyerekeknek!

Írta: bioextra |

SZUPERERŐ A GYEREKEKNEK

A gyermekek számára megálmodott Immun Maxi Forte  termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy a legkisebbek számára is valóban finom és értékes vitaminforrás lehessen.  A gyerekek ugyanis a legjobb kritikusok! Ha valami nem ízlik nekik, akkor nem lehetséges, csak nagy küzdelmek árán elfogadtatni velük. A harc pedig kinek kell, amikor 3 gyümölcsös ízben is elérhető Immun Maxi Forte tablettáinkat imádják a gyerekek?

Zöldalma, szamóca és narancs ízesítésű multivitamin rágótablettáinkat xilittel édesítettük.  3 éves kortól két tabletta, 11 éves kortól három,  a felnőttek részére négy tabletta fedezi a teljes napi  vitaminszükségletet!

A vitaminok széles palettáján  pedig túl ásványi anyagokat is tartalmaz. A tabletták A-, B6-, B12-, C-, D-, és E-vitamint tartalmaznak, emellett folsav kalcium és cink támogatja komplex hatásukat.

MILYEN VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK TALÁLHATÓAK AZ IMMUNMAXI TERMÉKEKBEN?

Az A-vitamin részt vesz az immunrendszer támogatásában, míg a B-vitaminok a vérképzésben, és támogatják az idegrendszer, illetve az immunrendszer normál működését. Ezt a hatást erősíti a C-vitamin is.

A kalcium és a D-vitamin a csontok normális fejlődést szolgálják, emellett a D-vitamin támogatja a normál izomműködést, a csontok és fogak egészségét, a kalcium megfelelő szinten tartását a vérben, és immunerősítő hatású.

Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől, a Cink pedig a csontok, a haj, a bőr, a köröm felépítésében, a látás karbantartásában, az immunrendszer normál működésében játszik szerepet

Multivitaminunk fontos összetevője az acerola kivonat, ami természetes C-vitamin forrás és antioxidáns hatású.