Már kapható az Immunomix Forte és az Immunomix Cseppek!

Írta: bioextra |

Megérkeztek a meghűléses, hideg idő sztárjai, az Immunomix termékcsalád legújabb tagjai!

A BIOEXTRA Immunomix termékcsalád eddigi tagjai természetes C-vitamin tartalommal támogatták az immunrendszert a meghűléses, megfázásra hajlamos időszakokban. Az étrend-kiegészítő család minden tagját 3 természetes összetevő (csipkebogyó, echinacea és grapefruit) komplex erejével alkottuk meg a felső légúti betegségek megelőzésére.

Az eddigi 30x, 60x, 100x kiszerelés Immunomix kapszulákat leginkább megelőzésre javasoltuk. Legújabb termékeinket azonban kifejezetten a nátha és megfázás első tüneteinek jelentkezésekor javasoljuk! A kúraszerűen szedhető, magas hatóanyag tartalmú Immunomix Forte és Immunomix Cseppek a megfázás első tünetek enyhítésére ajánljuk.

IMMUNOMIX FORTE KAPSZULA

Propolisszal, Csipkebogyó-, Echinacea purpurea kivonattal és hozzáadott C-vitaminnal 

Az Immunomix Forte készítményünkben a csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az Echinacea purpea kivonat a régóta fennálló használat alapján, meghűléses panaszok rövid távú megelőzésére és enyhítésére ajánlott. Figyelem! Rendkívül magas echinacea tartalma miatt a szedése kizárólag kúra jelleggel javasolt: 10 nap után szünetet szükséges tartani a szedésben.

IMMUNOMIX CSEPPEK – 50ML kiszerelés

Gránátalma-, csipkebogyó- és Echinacea-kivonattal, hozzáadott C-vitaminnal

Az Immunomix Cseppek készítményünkben szintén megtalálható a természetes C-vitamint tartalmazó csipkebogyó és a régóta fennálló használat alapján ajánlott Echinacea purpea. Harmadik alkotóelemként azonban gránátalmát tettünk a receptúrába, mivel a gránátalma természetes antioxidáns forrás, így ez az étrend-kiegészítő egy igazán gyümölcsös, édeskés ízvilágú, valóban magas hatóanyag tartalmú termékként mindenkinek a kedvence lehet! Cseppet sem érezhető benne a gránátalma fanyarsága, savanykássága!